Those working on this mod do so in their own free time and for no pay.
Show your support for them by enabling ads on this site!

- Chatbox: For random chatting, mod questions/suggestions go in the actual forums.

Author Topic: AntiAircraft batteries not working in admiral mode  (Read 279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 20, 2018, 01:35:52 PM

Offline carpemark

  • Stormtrooper Captain
  • ***
  • Posts: 22
  • Approval: +0/-0
    • View Profile
AntiAircraft batteries not working in admiral mode
« on: July 20, 2018, 01:35:52 PM »
Empires at War using EoH on Admiral setting. Come to think of it not sure when i have seen AA batteries firing in 2.2.5.
Is there an easy fix?
I did search before posting this...
« Last Edit: July 20, 2018, 01:37:43 PM by carpemark »
Democracy must be defended.
 

July 21, 2018, 01:00:43 PMReply #1

Offline Corey

  • Mod Leader
  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 7,503
  • Approval: +410/-80
  • Dream Crusher
    • View Profile
Re: AntiAircraft batteries not working in admiral mode
« Reply #1 on: July 21, 2018, 01:00:43 PM »
It's a known issue, it's caused by some changes we didn't mean to push with hardpoints on ground getting included with the 2.2.5 release. It'll either be patched or, fixed in 2.3.
I also have a YouTube channel where I talk about mod development and gaming, do tutorials, and Let's Plays. If you like the content, consider supporting it on Patreon


 

Those working on this mod do so in their own free time and for no pay.
Show your support for them by enabling ads on this site!